Menu
Your Cart

Purificatoare Compacte

Atunci cand spatiul este o problema singura optiune este un purificator compact.
Aceste sisteme de filtrare a apei au fost special concepute pentru a asigura aceeasi performanta de filtrare cu care ne-am obisnuit la sistemele clasice, dar intr-un corp compact, menit sa se incadreze in cele mai compacte masti de chiuveta.

Principalele avantaje :

+ Corp compact 
+ Nu sacrifica eficienta de filtrare
+ Design elegant, acestea se pot monta si deasupra chiuvetei.
+ Senzor anti-inundatie prins pe carcasa 

Producator: Krausen - Letonia
SIstem de purificare comercial, Direct Flow ( fara rezervor ) capabil sa dezvolte un debit de aprox 1.5 L apa pura / minut. Sistemul este dotat cu micro-cotroller cu display LCD care afiseaza puritatea la intrare, puritatea la iesire, durata de viata a consumabilelor si asigura inchiderea si deschiderea electrovalvelor sistemului.
1.800RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Elite 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Evolution 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Purificator comercial, proiectat in special pentru segmentul HoReCa, poate asigur intreg consumul de apa, pura, fara calcar, clor, substante chimice, si alte impuritati, pentru o cafenea / un bar / un restaurant de capacitate mica. Asigura un debit instant de aprox 2L/minut.
2.419RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistem performant de tratarea apei pentru HORECA. Aceast sistem poate produce 280L/h datorita celor doua membrane osmotice de 800 GPD fiecare, cu finete de filtrare 0,0001 microni. Sistemul vine dotat cu microcontrolle ce regleaza funcionarea si testeaza continuu calitatea apei la intrarea si iesirea din filtru, oferind utilizatorului o imagine clara a eficientei filtrarii la un moment dat.
2.980RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)