Accesorii Cintropur


Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 20 RON
Cheie pentru carcasele Cintropur NW-25/32
Preț: 45 RON
Rama de prindere pentru filtrele din gama rezitentiala Cintropur. Accesoriu optional pentru NW25/32 folosit pentru prinderea filtrului de perete.
Preț: 53 RON
Manometru compatibil cu filtrele de apa din Gama Cintropur. Se pot folosi 1 sau 2 manometre pe un filtru, acestea vor citi presiunea apei inainte si dupa filtrare indicand astfel pierderea de presiune.
Preț: 55 RON
Robinet de purjare pentru filtrele Cintropur. Folosit pentru a facilita spalarea. Cu ajutorul acestui robinet spalati cu usurunta filtrul dumneavostra, prin simpla actionare a manerului.
Preț: 90 RON
Suport filtru pentru carcase de tip NW25 si NW32. Se foloseste pentru a indinde manecea filtranta in interiorul carcasei.
Preț: 95 RON
Cupa pentru filtrele Cintropur. Compatibila cu NW25 si construita din materiale de inalta calitate, cupa rezista la presiuni de pana la 16 bari si este omologata pentru uz alimentar.
Preț: 120 RON
Rama din PVC compatibila cu filtrele de tip CINTROPUR NW32. Se poate adapta cu usurinta la filtrul dumneavoastra. Accesoriu Original.
Preț: 140 RON
Spport din PVC pentru filtrele Industriale Cintropur NW500 / 650 / 800. Inlocuieste suportul manecii filtrante vechi in cazul in care acesta nu mai functioneaza in parametrii. Intinde Maneca filtranta.
Preț: 187 RON
Cupa pentru filtrele industriale Cintropur. Compatibila cu NW32 si construita din materiale de inalta calitate, cupa rezista la presiuni de pana la 16 bari si este omologata pentru uz alimentar.
Preț: 489 RON
Cupa pentru filtrele industriale din gama Cintropur. Compatibila cu NW500 / NW650 / NW800. Construita din materiale de inalta calitate, cupa rezista la presiuni de pana la 16 bari si este omologata pentru uz alimentar.
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.