Filtre de apă pentru bucătărieSistem filtru de apă pentru bucatarie cu osmoză inversă montat sub chiuvetă

Filtrele de apă pentru bucătărie Star Aqua vă oferă garanția unei vieți sănătoase și vă scapă de grija de a cumpăra bidoane de apă în fiecare zi. Filtrele de apă se montează sub chiuvetă și produc apă pură automat. Astfel dacă vreți un pahar de apă, să faceți un ceai sau o cafea, sau chiar dacă vreți să gătiți, acum puteți avea acces la cea mai bună apă potabilă existentă de pe piață.

Pericolele ce se ascund în sursele pentru apă potabilă precum nitrați, nitriți și alte impurițăți ajung într-un final în apa de la robinet. Atăt acestea cât și Bisfenol A ce este un compus chimic foarte cancerigen ce se regăsește în apa îmbuteliată la PET depozitată la soare sau pe termen mai lung pot fi eliminate foarte ușor cu un filtru de apă pentru bucătărie.

Pe langă faptul că vă oferă cea mai bună apă potabilă, un filtru de apă își amortizează investiția în 1-2 ani chiar și pentru cel mai avansat model. Prețurile filtrelor ce se schimbă periodic la 6-12 luni sunt echivalente cu valoarea pe care o consumați intr-o lună cumpărănd apă la bidon.

Star Aqua vă pune la dispoziție filtre de apă de la modele simple pentru nevoi modeste pană la purificatoare de apă cu osmoză inversă ce dispun de lampă UV și pompă booster în mai multe trepte de filtrare a apei în funcție de nevoia și bugetul fiecăruia. De asemenea filtrele Star Aqua sunt modulare astfel puteți să adăugați mai multe etape de filtrare oricănd doriți.

Nu vă faceți griji de incompatibilități, filtrele și purificatoarele Star Aqua sunt compatibile cu standardele internaționale pentru filtrele de apă, astfel oricănd puteți să găsiți la StarAqua.ro consumabile și accesorii pentru filtrele de apă sau la oricare alt magazin de filtre de apă online sau din apropierea dumneavoastră.

Noi, echipa Star Aqua suntem profund pasionați de sănătatea oamenilor cât și de sănătatea naturii, cu filtrele noastre puteți să evitați plasticul pentru binele dvs. căt și al naturii.

O apa pură microbiologică și fără sedimente ajută chiar și persoanele cu probleme de sănătate ce țin de sursa de apă, cum ar fi problemele cu pietre la rinichi, ameliorănd substațial rata de depunere a sedimentelor în rinichi și frecvența crizelor acestora. De asemenea părinții precauți pot să asigure cea mai bună apă pentru copiii lor știind că oferă o garanție a sănătății pentru întreaga familie.


Filtre de apa pentru bucătărie la prețuri excepționale prin Star Aqua

Sistemele de filtrare se împart în filtre simple de tip Aquator, filtre de apă economice ce oferă apă de o calitate superioară la un preț mai accesibil, purificatoare de apă compacte sau cu îmbogățire ce oferă cea mai bună și pură apă posibilă ce este reîmbogățită cu o concentrație corectă de minerale dar ce oferă și un PH alcalin.

Oricare dintre aceste filtre pentru bucătărie vă va îmbunătăţii calitatea vieţii, atăt prin îmbunătățirea sănătății cât și faptul că economisiți bani dupa primul an de utilizare, dar nu și în ultimul rând prin comoditatea de a avea apă pură oricănd la tine acasă.


Parinții și copiii beneficiază de apă pură
Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 199 RON
Filtru de apa de dip Aquator, cu montare deasupra chiuvetei. Folosete cartuse de 10", foarte raspndite la noi in tara, si vine livrat cu KIT de Racordare, 1 cartus filtrant de CARBON ACTIV Block sau Granular si cheie pentru cartuse. Recomandat numai pentru retea publica.
-23%
-23%
Preț: 386 RON 299 RON
STAR US3 este o baterie de 3 filtre de 10" recomandata pentru imbunatatirea calitatii apei din retelele publice. Retine sedimente de pana la 1 micron dar si clorul sau alte substante chimice din apa. Livreaza apa cu un debit instant de 3.7 l/minut.
Preț: 300 RON
Sistem de ultrafiltrare pentru apa de consum cu montare sub chiuveta, in 3 trepte, dotata cu prefiltru de sediment, filtru de carbon activ si membrana hollow fiber de 0.01 microni
Preț: 450 RON
Sistem de ultrafiltrare cu finete de 0.01 microni cu purjare manuala, filtreaza substante chimice, fizice si organice fara a demineraliza. Este recomandat pentru a fi montat pe retele publice, controlate.
Preț: 959 RON
Sistemul STAR RO7, al producatorului polonez FITaqua, ofera utilizatorilor apa de cea mai buna calitate la un pret accesibil. Dispune de 7 etape de filtrare si poate fi folosit eficient in zonele unde presiunea apei este mare (4-6 bar). Star RO7 Produce apa pura si alcalina.
-17%
-17%
Preț: 1.209 RON 999 RON
STAR RO8 ofera utliziatorului toate avantajele unui purificator de apa complet, la un pret foarte accesibil. Acest sistem trateaza toti parametrii importanti ai apei livrand o apa de calitate superioara, terapeutica ce va va ajuta la curatarea organismului. Necesita o presiune de 4 Bari sau mai mult pentru a functiona corect.
Preț: 1.300 RON
Purificator apa compact - ROYAL II: Purificator de apa compact, cu microcontroller, contine 5 etape de filtrare si pompa booster. Filtrul are un design elegant si se poate monta atat sub chiuveta cat si la vedere. Se livreaza cu Kit de instalare, Baterie simpla, rezervor metalic de 8 L.
Preț: 1.300 RON
STAR RO7-UV Purifica apa pana la etapa 5, in urmatoarele 2 etape o imbogateste cu minerale si ii ridica PH-ul la nivel alcalin. Lampa UV Garanteaza apa sterila. Este recomandat in special pentru locuintele ce folosesc surse proprii ( apa de put ) si pot regla presiunea la peste 4 BAR.
-11%
-11%
Preț: 1.600 RON 1.420 RON
Filtrul RO7-UV-P ofera utilizatorilor apa PURA dar si apa Ionizata cu PH Alcalin. Datorita lampii UV garanteaza apa fara bacterii si alte microorganisme. Pompa Booster asigura mereu presiune optima si se adreseaza zonelor unde presiunea este mica sau oscileaza. Se livreaza cu kit de instalare, Rezervor de 12L Polipropilena si baterie dubla.
Preț: 1.450 RON
Sistemul STAR RO8-UV, fabricat in Polonia, ofera o fiabilitate sporita fata de competitorii sai si o calitate a apei desavarsita. Datorita celor 9 etape de filtrare ( inclusiv Lampa UV ) acesta este varful de gama in materie de purificatoare. Necesita presiune peste 4 bari pentru a functiona corespunzator.
-14%
-14%
Preț: 1.749 RON 1.499 RON
STAR RO8-UV-P, cel mai complex sistem de pe piata, capabil sa livreze utilizatorului, APA PURA, apa Alcalina, Ionizata, si Structurata. Aceasta mini-uzina de apa GARANTEAZA APA POTABILA INDIFERENT DE SURSA si este recomandat inclusiv in zonele in care apa este contaminata cu substante chimice sau microorganisme.
Preț: 1.500 RON
STAR RO8-P trateaza toti parametrii importanti ai apei, Purifica datorita membranei osmotice, asigura structura moleculara a apei, remineralizeaza si ridica PH-ul. Datorita Pompei Booster sistemul isi asigura mereu presiune optima in instalatie. Se livreaza cu Kit de instalare, Rezervor de 12L de Polipropilena si Baterie dubla.
-22%
-22%
Preț: 2.300 RON 1.799 RON
Purificator de apă - Krausen Elite 800 Direct Flow: Purificator cu Osmoza Inversa - Direct Flow, dotat cu o membrana osmotica de 800 GPD. Filtrul reuseste sa dezvolte un debit INSTANT de 70 L /h si poate fi folosit fara rezervor. Este recomandat locatiilor in care spatiul este limitat sau persoanelor care prefera ca apa sa fie mereu proaspat filtrata.
Preț: 1.800 RON
Purificatorul LCD75-Direct Flow face parte din noua gama de sisteme Krausen Fara Rezervor. Acesta este bazat pe aceeasi platforma a filtrelor clasice dar cu carcase mai robuste, o pompa de presiune de capacitate sporita si 2 membrane de 200 GPD.
-25%
-25%
Preț: 2.599 RON 1.949 RON
Cel mai compact siste din gama Blue Filters, producatorul german a reusit sa includa intr-o carcasa de dimensiuni reduse un sistem de osmoza inversa cu 5 trepte , dotat cu cartuse New Line si membrana osmotica FilmTEC 75 GPD
-17%
-17%
Preț: 2.419 RON 1.999 RON
Purificator comercial, dotat cu 2 membrane osmotice de 400 GPD fiecare ( 2*70L/ora ), adresat segmentului HORECA sau locatiilor care au nevoie de o cantitate mai mare de apa. Sistemul se livreaza cu Kit de Instalare, baterie si cheie pentru cartuse.
Preț: 2.300 RON
Purificator de apă - Krausen Excelente RED 800 Direct Flow: Purificator cu Osmoza Inversa - Direct Flow, dotat cu o doua membrane osmotice de 400 GPD. Filtrul reuseste sa dezvolte un debit INSTANT de 70 L /h si poate fi folosit fara rezervor. Este recomandat locatiilor in care spatiul este limitat sau persoanelor care prefera ca apa sa fie mereu proaspat filtrata.
-20%
-20%
Preț: 2.999 RON 2.399 RON
Purificatorul " Seria 9 " dotat cu Lampa UV Philips. Aceasta sterilizeaza apa atat la intrarea cat si la iesirea din TANK eliminand astfel orice risc de contaminare. Acest sistem se necesita o presiune de minim 3 bar.
Preț: 2.599 RON
Gama " Seria 7 " de la producatorul german Blue Filters, ofera utilizatorului apa pura cu un PH alcalin ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Datorita Cartusului bioceramic ce contine Turmalina, apa capata proprietati usor antioxidante.
Preț: 2.749 RON
" Seria 8 " de la producatorul german Blue Filters este un purificator COMPLET, Trateaza toti parametrii importanti ai apei. Ofera apa cu o concentratie minima de minerale, un PH alcalin si O structura moleculara corecta.
-20%
-20%
Preț: 3.499 RON 2.799 RON
Modelul cel mai complex din gama, " Seria 9 " este un sistem complet, capabil sa se adapteze la orice situatie. Livreaza apa de cea mai buna calitate, indiferent de presiune, contaminare cu microorganisme, substante fizice sau chimice...
Preț: 2.980 RON
Sistem performant de tratarea apei pentru HORECA. Aceast sistem poate produce 280L/h datorita celor doua membrane osmotice de 800 GPD fiecare, cu finete de filtrare 0,0001 microni.
Preț: 2.999 RON
Mix TDS este un sistem Hibrid ce combina o membrana osmotica ( 0.0001 micro ) si o membrana de ultrafiltrare ( 0.02 micro ) ceea ce permite utilizatorilor sa " regleze " concentratia de minerale la iesire. Sistemul are un indicator de puritate integrat.
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.