Meniu
Coșul tău

POLITICA DE RETUR

Persoanele Fizice  care au achizitionat, online, produse de pe www.staraqua.ro au dreptul sa returneze aceste produse in termen de 14 zile de la data de Livrare

Pentru returnarea produsului va rugam sa completati formularul de retur si sa ne contactati pe adresa de mail office@staraqua.ro .
Costurile aferente transportului returului vor fi suportate de catre client.
Responsabilitatea expedierii si ambalarii corespunzatoare a produsulor revine cleintului, firma noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru coletele deterioarate datorita ambalarii necorespunzatoare, afectate in timpul transportului. Coletul va fi verificat la livrare, in cazul in care apar defecte cauzate de transport care afecteaza functionarea produsului costurile aferente remedierii problemei vor fi deduse din suma returnata.
In cazul in care produsul ajunge complet distrus furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza coletul.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

In functie de optiunea clientului, banii se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului intr-un cont bancar indicat de client.

IMPORTANT!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile sau consumabilele sigilate, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) daca produsul este returnat in aceasta stare clientul este indreptatit sa solicite rambursarea intregii sume platite. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
* Consumabilele se pot returna numai sigilate si nefolosite, conform art 16 din OUG 34/2014

* In cazul in care clientul doreste sa returneze un echipament folosit, costurile de inlocuire a consumabilelor vor fi suportate de acesta.

In cazul echipamentelor folosite (montate, racordate la retea,prin care a trecut apa), se poate deduce o suma pentru igienizare / aducere la conformitate.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, si OUG 34/2014. In cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.