Filtre de apă pentru toată casaFiltre pentru întreaga casă Big Blue

Folosind un filtru de apă pentru casă puteți să beneficiați de o apă curată care se poate utiliza la toate nevoile casei. Filtrele pentru casă sunt filtre specializate ce oferă un debit ridicat și rezolvă probleme specifice.

Filtrele de sediment pentru întreaga casă

Filtrele de apă pentru reținerea sedimentelor cu dimensiuni de până la 1 micron și garantează o apă limpede, fără impurități vizibile cu ochiul liber oferind în același timp un debit suficient de mare pentru a susține întreaga locuință.

Stațiile de dedurizare pentru întreaga casă

Acestea sunt specializate în reținerea calcarului, și protejează centrala, boilerul și alte echipamente electrocasnice racordate la rețeaua de apă. Stațiile de dedurizare pentru întreaga casă oferă apă moale direct la robinet.


Stații multifiltrare de apă pentru toată casa

Stațiile de multifiltrare pentru întreaga casă

Stațiile multifiltrare se adresează zonelor în care apa conține pe lângă alte substanțe, fier și mangan. Aceste două substanțe au dimensiuni foarte reduse și trec de filtrele de sediment.

Fierul conferă apei o culoare roșiatică iar manganul una gălbuie. Fierul crează pete pe obiectele sanitare iar Manganul induce apei un miros sulfuros foarte neplăcut


Filtrele de apă toată casa

Aceste filtre sunt esențiale pentru sănătatea persoanelor din casă căt și buna funcționare la rețelei de apă și a echipamentelor racordate la ea.

Vă recomandăm să contactați un consultant Star Aqua pentru o ofertă personalizată ce adresează problema cu care vă confruntați.
Numere de contact: 0727 273 778 / 0748 300 795

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 65 RON
Carcasa de 10" cu racord de 1" recomandata pentru filtrarea la punct fix nu pentru intreaga locuinta. Se poate monta direct pe conducta de apa rece.
Preț: 90 RON
Filtru Lavabil Y cu disk-uri, racordat pe 1" ce produce un debit de 6 mc/h si poate filtra pana la 125 microni. Nu are consumabile si este recomandat pentru sisteme de irigatii sau pentru a proteja filtrele fine din instalatie.
Preț: 135 RON
Filtru de apa complet folosit pentru apa calda. Filtreaza sedimente, rugina si alte impuritati mecanice de pana la 10 microni. Racordul este de 3/4" iar debitul de pana la 3 mc/h.
Preț: 232 RON
Filtru Big Blue Slim este compatibil cu cartuse de 50 cm ( Slim ) de sediment sau carbon activ.Filtrele de sediment disponibile pot avea porozitate de pana la 1 micron. Racordul - 3/4"
Preț: 240 RON
Filtru de apa rezidential pentru sediment din Gama Cintropur Belgia. Vine dotat standard cu maneca de 25 microni dar poate folos element filtrant cu finete intre 1 si 100 microni.
Preț: 250 RON
Filtru de apa lavabil construit din cupru, cu sita de inox de 40 microni. Dezvolta un debit de 3 mc/h si este racordat pe 3/4 ". Se preteaza pentru orice dedurizator compact din oferta noastra. Vine dotat cu manomentru si robinet de purjare.
Preț: 300 RON
Filtru Lavabil Y cu disk-uri, racordat pe 2 " ce produce un debit de 25 mc/h si poate filtra pana la 125 microni. Nu are consumabile si este recomandat pentru sisteme de irigatii sau pentru a proteja filtrele fine din instalatie.
Preț: 310 RON
Filtru de sedimente cu Purjare ( clatire ) manuala, fabricat in Belgia. NW25 ofera un debit foarte ridicat pentru dimensiunile lui si o pierdere de presiune foarte mica. Vine livrat cu un filtru de 25 microni inclus dar poate folosi filtre de 5-150 microni. Debit 5mc/h racord 1"
Preț: 386 RON
Kit compus din Carcasa BIG BLUE 20", Filtru de sediment ( Se poate alege finetea de filtrare ), rama de prindere si cheie pentru cartuse. Filtrul STAR Big Blue se racordeaza la 1 " si dezvolta un debit de 5 mc/h. Recomandat pentru proejarea dedurizatoarelor si celorlalte echipamente din casa.
Preț: 386 RON
Filtrul de sediment din INOX ce poate folosi cartuse de tip Big Blue Slim ( 50 cm ). Datorita corpului de inox durata de viata a filtrului este ridicata iar presiunea de lucru este pana la 10 Bar.
Preț: 435 RON
Filtru de sedimente cu Purjare ( clatire ) manuala, fabricat in Belgia. NW32 ofera un debit foarte ridicat pentru dimensiunile lui si o pierdere de presiune foarte mica. Vine livrat cu un filtru de 25 microni inclus dar poate folosi filtre de 5-150 microni. Debit 7.5 mc/h racord 1 si 1/4"
Preț: 500 RON
Carcasa NW32-TE pentru filtrare cu carbon activ sau alte tipuri de rasini. Recomandat a fi folosit impreuna cu carbon activ Cintropur de calitate superioara pentru a obtine cea mai buna filtrare chimica.
Preț: 600 RON
Filtru de apa Industrial, lavabil,cu racord de 3" si debit ridicat. Filtreaza pana la 125 microni si este adegvat pentru folosirea in sisteme de irigatii, pentru protejarea filtrelor ulterioare sau in orice alt proces tehnologic unde se impune filtrare grosiera.
Preț: 677 RON
Filtru fabricat in Belgia de Cintropur, capabil sa inlature o multitudine de impuritati atat fizice cat si chimice din apa. Sistemul vine pre-montat din fabrica si include primul rand de consumabile, rama de prindere si adaptoare de 3/4" sau 1 "
Preț: 729 RON
Sistem de 3 filtre din gama SL240 preasamblat si gata de montaj. Racord 3/4" sau 1" la alegere si primul set de filtre incusl. Acest filtru este fabricat in Belgia si asigura un debit ridicat comparativ cu alte filtre de aceasta dimensiune.
Preț: 875 RON
Sistem complet de prefiltrare pentru intreaga casa de tip BIG BLUE 20. Filtrul de apa vine dotat cu rama metalica,2 etape de filtrare si manometru. Poate dezvolta un debit de pana la 5 m3/h si are racord de 1 " > Include Cartuse <
Preț: 900 RON
Dedurizatorul Krausen Mini vine sa umple segmentul locuintelor mici, sau apartamentelor care doresc sa dedurizeze apa pentru un boiler si/sau masina de spalat. Acest Micro-Dedurizator are 2.5L rasina, se regenereaza automat si dezvolta un debit de 0.5 mc/h, suficient pentru 2 consumatori.
Preț: 1.106 RON
Sistem complet de prefiltrare pentru intreaga casa de tip BIG BLUE 20. Filtrul de apa vine dotat cu rama metalica, 3 etape de filtrare si manometru. Poate dezvolta un debit de pana la 5 m3/h si are racord de 1 " > Include Cartuse <
-13%
-13%
Preț: 1.548 RON 1.350 RON
Cel mai prerformant sistem de prefiltrare pentru intreaga casa! Sistemul STAR Big Blue contine 3 etape de filtrare si cartuse de dimensiuni generoase. Filtrarea se poate face pana la 1 micron, racordul este de 1" iar debitul de 5 mc/h. Capacitatea cea mai ridicata din clasa filtrelor Rezidentiale.
Preț: 1.450 RON
Filtru de apa cu discuri pentru sedimente, finete de filtrare 125 microni,de bit foarte mare, pana la 100 m3/h. Folosit in special pentru filtrarea apei in industrie / irigatii / sau ansamble rezidentiale.
Preț: 1.742 RON
Filtru cu nisip Automat capabil sa filtreze sedimente de dimensiuni mari, peste 150 microni. Se regenereaza FARA CONSUMABILE, cu apa si este recomandat in zonele in care apa este tulbure si filtrele clasice se ingunda foarte repede. In timp creaza o economie insemnata la filtrele de sediment fine.
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.