Meniu
Coșul tău

Oferte speciale

BULB lampa UV 55W - Philips
-29 %
Bulb UV compatibil cu lampile de 55W Philips. Conexiune TUV G55
250RON 353RON
* Include TVA 19%
Filtru de dus - FitAqua PRO - KDF Filtru de dus - FitAqua PRO - KDF
New -34 %
Producator: FitAqua - Polonia
Filtru de dus profesional, proiectat si fabricat in Polonia. Fit Aqua PRO este recomandat in special persoanelor cu piele sensibila dar nu numai !
59RON 89RON
* Include TVA 19%
Producator: Frigeria
Dozator de apa profesional pentru segmentul HORECA, dar si Office sau Rezidential. Asigura 3 tipuri de apa - Rece - Rece cu Co2 - La temperatura camerei. Se livreaza impreuna cu butelie de CO2 de 5L si regulatorul de presiune aferent.
8.999RON 9.600RON
* Include TVA 19%
Office STAR - Krausen  - Dozator de apa fara bidon Office STAR - Krausen  - Dozator de apa fara bidon
-17 %
Producator: Krausen - Letonia
Dozator de apa pentru birou, dotat cu purificator de apa de capacitate mare. Poate produce pana la 50L de apa pura / ora, satisfacand astfel nevoia de apa a celor mai aglomerate birouri! Acest dozator se poate dota optional cu Lampa UV, Remineralizare si altele.
2.499RON 2.999RON
* Include TVA 19%
RO7 - Purificator  - FitAqua RO7 - Purificator  - FitAqua
Hot -6 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de purificare a apei cu umbogatire, modelul entry-level al producatorului Polonez FITaqua, poate asigura apa pentru consum unei familii racordate la reteaua publica, in zonele unde apa are o presiune intre 3-6 bari.
899RON 959RON
* Include TVA 19%
RO7-UV-P - Purificator - FitAqua RO7-UV-P - Purificator - FitAqua
Hot -11 %
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa RO7-UV-P dotat cu 7 trepte de filtrare, inclusiv lampa UV si pompa de presiune. Poate asigura apa de calitate superioara pentru consum indiferent de sursa de provenienta ( foraj sau retea ). Se livreaza impreuna cu kit de instalare, rezervor si baterie.
1.599RON 1.800RON
* Include TVA 19%
RO8 - Purificator - FitAqua RO8 - Purificator - FitAqua
Hot -17 %
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa cu osmoza inversa simplu, dotat cu 8 etape de filtrare, recomandat pentru uz rezidential in zonele unde se foloseste apa de retea iar presiune apei este foarte buna. Poate livra apa pura si apa imbogatiata ( alcalina + ionizata )
999RON 1.210RON
* Include TVA 19%
RO8-UV-P - Purificator - FitAqua RO8-UV-P - Purificator - FitAqua
Hot -13 %
Producator: FitAqua - Polonia
Varful de gama al producatorului Polonez FITqua, trateaza toti parametrii importanti ai apei, asigura apa pura si apa alcalina ionizata, este dotat cu lampa UV si Pompa Booster automata pentru presiune optima. Asigura apa de calitate superioara pentru consum, poate fi racordat si la apa de foraj.
1.699RON 1.950RON
* Include TVA 19%
Saturn M - Dedurizator apa - FITaqua Saturn M - Dedurizator apa - FITaqua
-15 %
Dedurizator de generatie noua, regenerare automata cu rezervor de sare uscat. Sistemul este dotat cu o valva de control de ultima generatie de tip RX105BHW. Compact, design atractiv si materiale de calitate supeirara, Gama saturn ofera specificatii de top la cu un raport Calitate / Pret foarte bun!
2.299RON 2.699RON
* Include TVA 19%
Saturn XL - Dedurizator apa - Blue Filters GmbH Saturn XL - Dedurizator apa - Blue Filters GmbH
Hot -29 %
Dedurizator de generatie noua regenerare automata cu rezervor de sare uscat. Sistemul este dotat cu o valva de control de ultima generatie de tip RX105BHW. Compact, design atractiv si materiale de calitate superioara, Gama Saturn ofera specificatii de top la cu un raport Calitate / Pret foarte bun!
2.499RON 3.499RON
* Include TVA 19%
Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters
Hot -20 %
Varful de gama al producatorului german Blue Filters. Seria 9 + Booster este un sistem de purificarea a apei premium, COMPLET, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.799RON 3.499RON
* Include TVA 19%
Seria X Booster - Newline - Purificator - BlueFilters Seria X Booster - Newline - Purificator - BlueFilters
New Hot -23 %
Varful de gama al producatorului german Blue Filters ! Sistemul Seria X are in total 10 cartuse si poate asigura chiar si celor mai pretentiosi clienti apa de cea mai buna calitate! Cel mai important element este cartusul REDOX din gama BLUE FILTERS ELITE, ce ridica PH-ul, Imbogateste apa cu Hidrogen si ii confera un efect ANTIOXIDANT.
2.999RON 3.899RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)